De Haas Beheer uw betrouwbare partner. 


  • Gericht op waardebehoud van uw vastgoed
  • Plan van aanpak op maat voor elk project
  • Kies voor volledig uitbesteden of afname van losse diensten

Wanneer u alle werkzaamheden omtrent het beheer en onderhoud van uw vastgoed uit handen wilt geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

De Haas Beheer B.V. is opgericht om te voldoen aan de toenemende vraag van opdrachtgevers naar een betrouwbare partner, die met de gewenste kwaliteit zorg draagt voor het beheren van uw vastgoed.

Onze beheerportefeuille is erg variërend en bestaat uit diverse winkelruimtes, kantoorruimtes, en overig bedrijfsmatig vastgoed. 

Alvorens wij uw vastgoed onze portefeuille opnemen wordt deze grondig geïnspecteerd door één van onze medewerkers. Indien nodig zal er in overleg met de eigenaar een onderhoudsplan gemaakt worden. Daarnaast geven wij advies om uw vastgoed zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de verhuurmarkt..

De Haas Beheer maakt zich op voor de toekomst door gewenste aanpassingen mee te nemen in besluitvoeringen en strategische beslissingen. Efficiënte databases in de vorm van kosten- en klantendata worden ingezet en gehanteerd om heldere indicatoren te verkrijgen. Wij gaan een stap verder dan forecasting, wij adviseren u graag met onderbouwende cijfers die u controle geven.

De Haas Beheer B.V.

Tel: 06-22 55 15 37

E-mail: info@dehaasbeheer.nl


Neemt u gerust contact met ons op.